Candid Group

Data Management Platform

Data Management Platform

Eigen data is goud waard. Maar hoe laat je data voor je werken? En dat op een veilige, beschermde manier?

Goed omgaan met je data is geen kwestie van willen maar van moeten. Een Data Management Platform brengt al  je klantdata samen op één plek. Dat is het grootste voordeel van een DMP. Het doorbreekt het werken in silo’s, verhoogt de effectiviteit van je campagnes en zorgt er bovendien voor dat je datamanagement GDPR proof wordt. Wil je weten wat voor oplossingen een DMP je nog meer biedt? Download dan hier onze worksheet.

Onze Worksheet Data Management Platform geeft 7 specifieke oplossingen waarmee een DMP voorsprong biedt op jouw concurrentie

  1. Gepersonaliseerde cross channel content
  2. Effectieve acquisitie
  3. Gerichte aanpak voor cross- en upselling
  4. Online gedrag en offline acties samenbrengen
  5. Meer waardevolle klanten vinden
  6. Touch points
  7. Verantwoord met klantdata omgaan

Wil je meer weten over DMP? Download dan onze gratis worksheet!

De Candid Group telt inmiddels negen bedrijven. Mediabureau Head to Head, marktonderzoeksbureau Vostradamus en ontwikkelingsbureau Lavinci vormden enkele jaren terug nog de kern van het bedrijf. In 2016 lanceerde de groep het nieuwe onafhankelijke nieuwskanaal frank.news voor de marcom branche. Eind vorig jaar sloot cultuurspecialist BBK Media aan. In januari 2017 kwam mediabureau Stroom bij de groep en in mei dit jaar nam de Candid Group programmatic expert The Edge Initiative over. Nieuwe loten aan de stam zijn retailexpert Taurro en shared service center Het Mediakantoor.

Tags: GDPR DMP

Door deze download ga je ermee akkoord dat de Candid Group contact met je kan opnemen.

Stroom
Head to Head
BBK Media
Vostradamus
Edge Initiative
Taurro
Frank News
Lavinci

Please publish modules in offcanvas position.